'Volgende Mourinho-banneling gooit kont in de krib en weigert reserves'

'Volgende Mourinho-banneling gooit kont in de krib en weigert reserves'

07-08-2016 08:07
17

Adnan Januzaj lijkt aan te sturen op een definitief vertrek bij Manchester United. De Belgische aanvaller heeft van manager José Mourinho te horen gekregen dat hij niet past in de plannen voor dit seizoen én dat hij bij de reserves moet meetrainen. Januzaj vertikt dat.

The Daily Mirror brengt een verhaal naar buiten waaruit blijkt dat Januzaj de situatie kotsbeu is. Het 21-jarige talent moest in de voorbije weken enkele keren meetrainen met de reserves van United, maar weigert vanaf heden om zich aan te sluiten bij dat team. Een opvallend detail dat de boulevardkrant naar buiten brengt, is dat Januzaj zelfs weigert om zich om te kleden bij de reserves.

Wedden

Meer odds

Het Britse boulevardmedium weet dat Januzaj meermaals in trainingspak arriveerde op het oefencomplex. Eén keer zou hij zich zelfs omgekleed hebben in een toilet naast de kleedkamer van de beloften. Een anonieme bron binnen de club getuigt dat Januzaj 'furieus' is over zijn huidige situatie. "Hij vindt dat hij meer respect verdient, aangezien hij de voorbije seizoenen deel uitmaakte van het A-team of op huurbasis verkaste", klinkt het.