Klaassen genadeloos na afgang tegen Willem II: 'We moeten ons schamen'

Klaassen genadeloos na afgang tegen Willem II: 'We moeten ons schamen'

20-08-2016 22:48
35

Davy Klaassen houdt een 'heel slecht gevoel' over aan de verloren thuiswedstrijd tegen Willem II. Zaterdagavond boekten de Tilburgers een zeer verrassende 2-1 zege in Amsterdam. 

Een vroege treffer van Klaassen -  de aanvoerder scoorde al na 23 seconden - mocht uiteindelijk niet baten voor de formatie van trainer Peter Bosz. "Ik denk dat we ons moeten schamen als je van zo'n team verliest. In de eerste helft ging het overal mis. Zij gingen ons na die goal onder druk zetten en het is een schande dat we daar niet onderuit kunnen voetballen", aldus de middenvelder voor de camera van Ajax TV. "Normaal zou dat makkelijker moeten zijn, maar als je zo slap speelt, kom je er niet onderuit."

Na de pauze wilde Ajax er vanzelfsprekend alles aan doen om alsnog te winnen. "We waren natuurlijk boos in de kleedkamer, je wilt het rechtzetten. Je weet dan dat Willem II achter de bal gaat spelen. Maar wij waren niet goed genoeg."

"Het is echt zonde dat je de eerste helft zo weggeeft. Dit kan niet. We moeten hierop terugkijken en dan naar woensdag, want dat wordt echt heel belangrijk." In Rusland wacht dan het uitduel met FK Rostov, in het kader van de play-offs voor de Champions League.