Bailey pakt fans aan na transferpraat over Ajax: 'Mijn vader is niet gek'

Bailey pakt fans aan na transferpraat over Ajax: 'Mijn vader is niet gek'

26-08-2016 07:38
5

Leon Bailey blijft komend seizoen bij Racing Genk. De flirt met Ajax was even schrikken voor de fans, maar de aanvaller liet weten dat er geen transfer in het vat zit. Bailey reageert nu op alle transferperikelen.

De Jamaicaan beleefde roerige weken aan de start van het seizoen. Hij moest onder meer veel kritiek slikken van de fans. Dat viel hem heel zwaar. "Er is veel gebeurd. Ik kreeg met gejoel van de fans te maken. Iedereen mag zeggen wat hij of zij wil. Ik weet dat ik met mijn hoofd bij Genk ben. De communicatie van mijn vader? Die dingen komen ook soms van mij. Het is niet dat mijn vader gek is", reageert hij in Het Laatste Nieuws. 

Wedden

Meer odds

Uiteindelijk was het technisch directeur Dimitri De Condé die de situatie kon redden. De Condé was voorheen zijn coach en heeft een sterke band met Bailey. "We hebben een heel goed gesprek gehad met De Condé. Dat heeft veel veranderd. Dimitri is een beetje als familie voor me en ik heb veel respect voor hem. Die transfer heb ik nu definitief uit mijn hoofd gezet."

Lees ook: vader van Bailey wenst Ajax het beste in de Nederlandse competitie