Loodzware taak voor De Boer: 'Uiteindelijk de Champions League winnen'

Loodzware taak voor De Boer: 'Uiteindelijk de Champions League winnen'

08-10-2016 15:27
1

Ondanks de moeizame seizoensstart van Internazionale hoeft Frank de Boer voorlopig niet te vrezen voor een ontslag. De Chinese eigenaren willen de Nederlandse coach de tijd gunnen.

De Suning Group, sinds dit jaar eigenaar van de roemruchte Italiaanse club, zet hoog in en eist van De Boer dat er dit jaar Champions League-voetbal wordt gehaald. Daar heeft het veel geld voor nodig, zo meldt Ming Zheng aan La Gazzetta dello Sport. "Als het nodig is, zullen we in januari investeringen doen. Op middellange termijn willen we Inter terugbrengen naar de mondiale top. Uiteindelijk moeten we competitief genoeg zijn om de Champions League te winnen."

Wedden

Meer odds

Onder De Boer staat Inter na zeven competitieduels op een teleurstellende negende plaats en werden de eerste twee Europa League-duels verloren. "Dit project vergt geduld. We moeten De Boer de tijd gunnen om iets te bereiken", aldus Zheng. "We vellen nog geen oordeel. Suning staat achter de coach en het team. Op het gepaste moment zullen we evalueren en het beste pad voor Inter kiezen."