Klaagzang van De Mos en Jol: Doen ze bij Ajax, Feyenoord en PSV toch ook niet?

Klaagzang van De Mos en Jol: "Doen ze bij Ajax, Feyenoord en PSV toch ook niet?"

12-10-2016 15:10
11

ADO Den haag-coryfeëen Martin Jol (foto) en Aad de Mos hebben bedenkingen bij het beleid dat in de afgelopen jaren is gevoerd bij hun grote liefde. De Mos vindt het onbegrijpelijk dat ADO niet meedraait in de bovenste regionen van de Eredivisie. 

"Hoe kan het toch dat de derde stad van Nederland geen club kan neerzetten die meedoet in de top? Dat de talenten voor Ajax, Feyenoord en PSV kiezen?", vraagt De Mos zich hardop af in Voetbal International. 

Jol, die bijna tien jaar voor ADO speelde en tegenwoordig commissaris is bij de club, plaatst eveneens vraagtekens bij het beleid van de laatste jaren. "De vraag is waar ADO is gebleven. Het is dat een paar oudgedienden mij vroegen, anders hadden ze mij ook nooit meer gezien. Ik ben volgens mij de enige gekozen speler in het Elftal van de Eeuw die in het geel en groen heeft gevoetbald."

"Ik heb voor een club gespeeld die steeds van naam wisselde. Van clubkleur. Van logo. Dat doen ze bij Ajax, Feyenoord en PSV toch ook niet? Ik denk dat er veel meer moet worden ingezet op de jeugd", besluit Jol.