'Barcelona wil concurrent Real voor zijn en biedt 81 miljoen op Spurs-revelatie'

'Barcelona wil concurrent Real voor zijn en biedt 81 miljoen op Spurs-revelatie'

08-01-2017 10:12
21

Dele Alli staat in de nadrukkelijke belangstelling van FC Barcelona en Real Madrid. De Spaanse topclubs zullen echter diep in de buidel moeten tasten voor de revelatie van Tottenham Hotspur.

Dat alles meldt de Daily Mirror zondag. Eerder werd Real al aan Alli gelinkt, nu zou ook Barcelona de middenvelder bovenaan het lijstje hebben staan. De speler van de Spurs is bezig aan een grote opmars in Engeland en dat zorgt voor een fiks prijskaartje. Barcelona zou een bod van ruim 81 miljoen euro overwegen op de twintigjarige Alli. Het is onbekend hoe Tottenham tegenover een eventueel verkoop van het talent staat.

Wedden

Meer odds

Het is hoe dan ook duidelijk dat de club uit Londen flink gaat cashen met Alli. Hij werd in februari 2015 voor maar ongeveer zes miljoen euro overgenomen van MK Dons. Dit seizoen bewijst Alli zich niet alleen als sterke kracht op het middenveld, ook laat hij zien behoorlijk scorend vermogen in huis te hebben. In de laatste vier wedstrijden van de Spurs maakte hij maar liefst zeven doelpunten. Bovendien ontpopte hij zich in 2016 als international van Engeland.