Pogba wijst opvolgers Messi en Ronaldo aan: 'Hij is de toekomst en het heden'

Pogba wijst opvolgers Messi en Ronaldo aan: 'Hij is de toekomst en het heden'

14-01-2017 10:52
5

Paul Pogba denkt niet dat Lionel Messi en Cristiano Ronaldo op korte termijn hun plekje aan de top van de voetbalberg afstaan. Als dat moment uiteindelijk toch daar is, ziet de middenvelder van Manchester United drie potentiële opvolgers.

"Je weet het nooit met die jongens (Messi en Ronaldo, red.). Maar voor de toekomst kan je kijken naar Neymar, Hazard en Reus", aldus Pogba in gesprek met IB Times. "Dat zijn enkele jonge spelers die hen kunnen vervangen. Al weet je het natuurlijk nooit, want tijdens het seizoen kan je zes of twaalf maanden geblesseerd geraken... Ik hoop van niet, maar je weet nooit wat er gaat gebeuren."

Hoewel Pogba dus ook Eden Hazard en Marco Reus tipt, heeft hij vooral een hoge pet op van Neymar. "Neymar is de toekomst", aldus de Fransman. "Hij is de toekomst en het heden. Hij doet mij genieten. Ik ben zelf een speler, ik speel voetbal, maar als ik hem zie geniet ik gewoon. Hij is de man omdat hij al die skills toont. Het lijkt alsof hij danst op het veld: hij scoort, geeft assists en dribbelt. Hij speelt voor zichzelf en voor iedereen. Daar hou ik van."