Update: 'Stevige concurrentie voor ADO: ook landskampioen wil spits'

Update: 'Stevige concurrentie voor ADO: ook landskampioen wil spits'

19-01-2017 17:48
8

Obbi Oulare staat in de belangstelling van ADO Den Haag. De Belgische spits werd de afgelopen maanden door Watford uitgeleend aan Zulte Waregem, maar volgens Het Laatste Nieuws mag hij daar naar één doelpunt in tien competitieduels weer vertrekken. 

Over de instelling van de 21-jarige aanvaller is men naar verluidt niet te spreken in Waregem. Watford vindt ondertussen dat Oulare voor de Premier League sowieso nog tekort komt en daarom willen The Hornets hem graag opnieuw elders stallen. ADO Den Haag zou nu bezig zijn met het binnenhalen van de targetman. 

Oulare, die in 2014 in de Jupiler Pro League debuteerde namens Club Brugge en in september 2015 voor een slordige acht miljoen euro verkaste naar Londen, kan ADO mogelijk gaan voorzien van de broodnodige doelpunten. De formatie van trainer Zeljko Petrovic scoorde pas zestien keer in achttien competitieduels. Mike Havenaar komt voorlopig niet in actie. 

Update 19/01 17.48: ADO blijkt zeker niet de enige club te zijn die naar de diensten van Oulare hengelt. Het Turkse Fotospor meldt donderdag dat ook Besiktas belangstelling heeft voor de jonge Belg. De regerend kampioen van Turkije wil zich graag versterken met een spits. Ook onder meer Hugo Rodallega en Wilfried Bony worden gelinkt aan de topclub.