Willem II pakt door na blessurenieuws en troeft ADO af: Een extra optie

Willem II pakt door na blessurenieuws en troeft ADO af: "Een extra optie"

26-01-2017 14:57
4

Obbi Oulare maakt het seizoen op huurbasis af in Tilburg. Willem II heeft de Belgische spits, die overkomt van Watford, donderdag officieel gepresenteerd. Ook onder meer ADO Den Haag zat achter Oulare (21) aan. 

Willem II had dringend behoefte aan een extra aanvaller. Bartholomew Ogbeche komt dit seizoen namelijk niet meer in actie. "Door het wegvallen van Ogbeche wilden we een extra optie voor de spitspositie hebben. Daarom hebben we besloten om Obbi tot het eind van het seizoen te huren", aldus technisch manager Joris Mathijsen op het digitale thuis van de Tricolores. 

Oulare maakte in september 2015 de overstap van Club Brugge naar Watford. De Engelsen verhuurden de targetman afgelopen halfjaar aan Zulte Waregem. Volgende halte: Tilburg. "Nederland staat bekend om het aanvallende voetbal. Als spits vind ik dat natuurlijk wel fijn", zegt hij. "Mensen denken dat ik door mijn lengte vooral fysiek sterk ben en goed kan koppen, maar ik ben ook een speler met technische kwaliteiten." Oulare is nog niet speelgerechtigd voor de thuiswedstrijd tegen Sparta van vrijdagavond.