Drukke dag voor Sparta: middenvelder verhuurd, aanvaller per direct weg

Drukke dag voor Sparta: middenvelder verhuurd, aanvaller per direct weg

26-01-2017 17:14
2

Een drukke middag op Het Kasteel. Sparta maakt donderdag bekend dat Robert Klaasen verhuurd wordt aan De Graafschap. Akram Salhi vertrekt per direct en ondertussen is er ook een eSporter vastgelegd door de Rotterdamse club. 

In januari 2016 werd Klaasen (23, foto) overgenomen van het Belgische KV Kortrijk. Dit seizoen kwam hij niet aan spelen toe in de Eredivisie. Daarom was Sparta bereid om mee te werken aan een verhuur. "Met Robert krijgen we meer balans in de selectie. We zijn blij met zijn komst. Op dit moment praten we met nog een aantal spelers. Als er mogelijkheden zijn om ons te verder versterken, doen we dat", vertelt Henk de Jong, trainer van de Superboeren, op de website van de club.

Sparta meldt via de officiële kanalen dat Salhi per direct is vertrokken. Het doorlopende contract van de tiener is 'met wederzijds goedvinden' ontbonden. De 21-jarige Frank van der Slot wordt de nieuwe eSporter van de Kasteelclub. Hij gaat namens Sparta uitkomen in de E-divisie, die binnenkort van start gaat. 

Frank van der Slot