Bundesliga-sensatie droomt van Bayern én Premier League: Een bevestiging

Bundesliga-sensatie droomt van Bayern én Premier League: "Een bevestiging"

28-01-2017 10:36
1

Hoffenheim heeft na zeventien wedstrijden in de Bundesliga nog steeds geen duel verloren en dat succes is mede te danken aan spits Sandro Wagner. De 29-jarige aanvaller prikte er deze competitie al tien doelpunten in.

Dat levert hem de nodige belangstelling op, maar zijn droom is om terug te keren naar Bayern München, de club die hij in 2008 verliet na zijn opleiding daar genoten te hebben. "Bayern is mijn club en zal altijd mijn club blijven", zegt Wagner in gesprek met BILD. "Daarom kan ik me goed voorstellen dat ik daar eens terugkeer. Of dat als speler is of in een andere hoedanigheid weet ik niet."

Ondertussen lonkt ook een transfer naar het buitenland voor de Bundesliga-schutter. "Ik ben blij dat er belangstelling is. Dit is een bevestiging van mijn prestaties. Ik sluit niet uit dat ik in de Premier League speel op een dag." Ook van een (heel laat) debuut voor de nationale ploeg van Duitsland droomt hij. "Het kan van invloed zijn als ik een van de beste spitsen in een van de beste competities ter wereld ben."