Update: 'Serero laat Eredivisie-transfer en 'Ajax-salaris' vooralsnog schieten'

Update: 'Serero laat Eredivisie-transfer en 'Ajax-salaris' vooralsnog schieten'

30-01-2017 09:26
25

Thulani Serero blijft mogelijk actief in de Eredivisie. Volgens De Limburger heeft Roda JC namelijk interesse in de vergeten Ajax-middenvelder. Die club heeft onlangs een flinke kapitaalinjectie gekregen.

Opvallend is dat Roda de eerstvolgende tegenstander van Ajax in de Eredivisie is. De Limburgers weten dat Serero op een dood spoor zit bij Ajax. Inmiddels is de club ook al in gesprek met de Zuid-Afrikaanse speler, zo bevestigen goed geïnformeerde bronnen binnen de club aan het dagblad.

Wedden

Meer odds

Niet alleen Roda mikt op een transfer van Serero. In de afgelopen periode werd ook Reading als geïnteresseerde club genoemd, maar door problemen rond een werkvergunning is een transfer naar Engeland niet mogelijk. De namen van het Franse Girondins Bordeaux en zijn eerste club Ajax Cape Town vielen ook nog.

Roda is heel actief in de laatste dagen op de transfermarkt. Het versterkte zich al met Beni Badibanga, Stefan Savic en Ognjen Gnjatic. Eerder werden Thanasis Papazoglou en Bryan Verboom gehuurd. Voor Simeon Raykov lonkt ook een transfer, evenals voor Lyes Houri.

Update 09.26 uur: De Telegraaf weet dat Serero een contract voor anderhalf jaar, waarvan een optiejaar, kon tekenen bij Roda JC. De middenvelder van Ajax ziet het (vooralsnog) niet zitten om over te stappen, ondanks het feit dat Roda het salaris kon en wilde bieden dat Serero opstrijkt bij Ajax.