Nieuwe Zenit-poging bij PSV nog altijd mogelijk: Hebben niet heel veel haast

Nieuwe Zenit-poging bij PSV nog altijd mogelijk: "Hebben niet heel veel haast"

04-02-2017 22:03
3

PSV-trainer Phillip Cocu heeft zaterdag na de wedstrijd tegen AZ laten weten dat Zenit Sint-Petersburg zich niet meer heeft gemeld in Eindhoven voor Davy Pröpper. De Nederlandse transfermarkt ging deze week op slot, maar in Rusland kunnen clubs nog tot 24 februari spelers aantrekken. 

"Zenit heeft zich niet meer gemeld, maar zij hebben ook niet heel veel haast", sluit Cocu een move van de Russen in de komende weken niet uit in gesprek met FOX Sports. Tot zijn tevredenheid won PSV zaterdagavond de lastige uitwedstrijd tegen AZ met 2-4, maar de coach had ook wat aan te merken op zijn ploeg. "We hebben geweldige goals gemaakt, Luuk (de Jong, red.) heeft weer gescoord, maar ik ben niet te spreken over de tegengoals. Als je binnen een minuut nadat je zelf scoort een goal tegenkrijgt heeft dat te maken met concentratie", doelt hij op de snelle 1-2 van Fred Friday in de eerste helft.

Cocu liet ook weten dat het nog langer wachten is op de terugkeer van Jürgen Locadia. "Vanaf maandag traint hij weer volledig mee met de groep. Hij zit volgende week nog niet bij de selectie", aldus de PSV-coach.