PEC Zwolle in de maag met tegenvallende Raiola-pupil: Niet het juiste paspoort

PEC Zwolle in de maag met tegenvallende Raiola-pupil: "Niet het juiste paspoort"

07-02-2017 09:34
3

Gustavo Hebling is terug bij PEC Zwolle. Het Braziliaanse toptalent slaagde er de afgelopen maand niet in een nieuwe club te vinden en sluit aan bij de beloften.

Hebling verbleef een maand lang in zijn vaderland Brazilië en trainde mee bij verschillende clubs. Nergens kreeg hij een contract. De huurling van Paris Saint-Germain, uit de stal van zaakwaarnemer Mino Raiola, heeft zich daarom weer in Zwolle gemeld, waar hij moet aansluiten bij het tweede elftal.

Wedden

Meer odds

"Gustavo heeft een onzekere maand gehad, dus voor hem is het prettig dat hij hier weer wat zekerheid kan krijgen", zegt technisch directeur Gerard Nijkamp in De Stentor. "In de maand waarin hij weg was, is er veel gebeurd bij de club. Er zijn spelers gekomen die ook op zijn positie kunnen spelen. Gustavo zal zich bij de beloften van zijn beste kant moeten laten zien."

Een terugkeer naar PSG is in elk geval geen optie. Hebling, die in de zomer van 2015 een vijfjarig contract tekende bij de Franse kampioen, wordt tot het einde van het seizoen gehuurd door PEC. Nijkamp tegen Voetbal International: "Bovendien beschikt hij niet over het juiste paspoort om nu in Frankrijk te kunnen spelen. Gustavo zal zich echt in Zwolle moeten laten zien."