Dit was de ochtend: cultkeeper wacht schorsing, Onana slachtoffer van racisme

Dit was de ochtend: cultkeeper wacht schorsing, Onana slachtoffer van racisme

21-02-2017 12:00
1

In de rubriek 'Dit was de ochtend' vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot de middag samen. Je ziet zo snel welke verhalen er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

Onana slachtoffer van oerwoudgeluiden
Ajax-doelman André Onana is tijdens de wedstrijd tegen Vitesse racistisch bejegend. Op videobeelden is te horen hoe een paar Arnhemse fans oerwoudgeluiden richting de Kameroener maakt. Vitesse laat het er niet bij zitten en heeft laten weten aangifte te doen. (Omroep Gelderland)

Feyenoord-huurling slaat ruit kapot
Willem II-speler Jari Schuurman heeft na zijn wissel bij de beloften van de Tilburgers in het duel met Jong FC Dordrecht een ruit ingeslagen. De gefrustreerde huurling van Feyenoord deed dat op weg naar de kleedkamer nadat hij gewisseld werd. (Brabants Dagblad)

'Klaassen zou niet misstaan bij PSV'
Marcel Brands kijkt zo nu en dan met een schuin oog naar de selecties van titelconcurrenten Feyenoord en Ajax. Davy Klaassen is een speler die volgens de technisch manager van PSV niet zou misstaan in de Eindhovense selectie. (PSV TV)

Sinkgraven twijfelgeval voor Legia
Het is twijfelachtig of Ajax donderdag in het Europa League-duel met Legia Warschau over Daley Sinkgraven kan beschikken. De aan zijn enkel geblesseerde linksback was tegen Vitesse afwezig en trainde maandag nog altijd apart van de groep. (Voetbal International)

Etende reservedoelman zorgt voor ophef
Wayne Shaw verwierf als corpulente reservedoelman van stuntploeg Sutton United een cultstatus en baarde tijdens de FA Cup-wedstrijd tegen Arsenal opzien door langs de lijn een pasteitje met vlees te eten. Deze smakelijke actie krijgt mogelijk nog een staartje, doordat wedstrijdsponsor Sun Bets hierover een weddenschap had gelanceerd en Shaw daarvan afwist. Een schorsing dreigt.