Buitenspel: Traoré verwijdert alle Ajax-foto's, 'tweeling Ronaldo'

Buitenspel: Traoré verwijdert alle Ajax-foto's, 'tweeling Ronaldo'

13-03-2017 14:03
9

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Traoré verwijdert alle Ajax-foto's
Bertrand Traoré heeft alle foto's die aan Ajax gerelateerd zijn van zijn Instagram-pagina verwijderd. De aanvaller werd zondag uitgefloten toen hij gewisseld werd in het duel met FC Twente. Hij reageerde na afloop ook geïrriteerd.

Klik hier voor de Instagram-pagina van Traoré

'Ronaldo wordt vader van tweeling'
Cristiano Ronaldo junior krijgt er binnenkort twee broertjes bij, zo beweert The Sun. Volgens een bron die dichtbij de familie van Ronaldo zou staan, zal de anonieme moeder van de tweeling op zeer korte termijn bevallen. Overigens is het heuglijke nieuws door Ronaldo zelf nog niet bevestigd, net zoals Spaanse en Portugese media er nog geen melding van hebben gemaakt.

Cultkeeper Shaw verkoopt pasteitjes
Wayne Shaw werd onlangs na de beruchte 'piegate' ontslagen als reservekeeper van vijfdeklasser Sutton United, maar heeft alweer een nieuwe, tijdelijke baan gevonden. De 46-jarige cultheld hielp een dagje mee met een lokale pasteitjesverkoper. Shaw genoot zichtbaar van de aanwezigheid van zijn geliefde etenswaren.