Ajax gaat onder leiding van Dolberg door naar kwartfinale: hoge odds bij bookmaker

Ajax gaat onder leiding van Dolberg door naar kwartfinale: hoge odds bij bookmaker

16-03-2017 14:10

Door de 2-1 nederlaag in de heenwedstrijd staat Ajax voor de zware klus om thuis af te rekenen met FC Kopenhagen. Ajax kan bouwen op een sterke thuisreeks én heeft bovendien met Kasper Dolberg een spits in topvorm. Zodoende is de equipe van Peter Bosz de favoriet om de volgende ronde te bereiken. Toch heeft de bookmaker nog een hoge odd over voor een overwinning van de Amsterdammers!

Ajax wint en Dolberg scoort voor 5.80 keer je inleg bij LeoVegas! Klik hier!

Matchfacts:
- Kopenhagen won slechts 5 van de laatste 17 uitwedstrijden in de Europa League
- Dolberg scoorde 4 keer in zijn laatste 4 wedstrijden
- Ajax won 14 van de laatste 15 officiële thuisduels

Dolberg kende rondom de winterstop een dipje, maar is weer helemaal back on track. In de Eredivisie scoort hij er weer op los, met twee goals in de generale repetitie tegen FC Twente als kroon op zijn goede periode. Ook Kopenhagen lijkt hem te liggen: De Deen maakte vorige week twee goals tegen zijn landgenoten, waarvan er één werd afgekeurd.

Ajax kan sowieso bouwen op een goede serie in de eigen ArenA: 14 van de laatste 15 officiële thuiswedstrijden werden gewonnen. De tegenstander van donderdagavond doet het buitenshuis echter een stuk slechter: slechts 5 van de laatste 17 uitduels in de Europa League eindigden in een overwinning. Al met al is Ajax de absolute topfavoriet om de kwartfinale te bereiken!

Zo werkt het:
Bij LeoVegas profiteren nieuwe gebruikers van een unieke actie: de winst op de eerste twee inzetten wordt verdubbeld! De normale odd voor een goal van Dolberg en winst Ajax is 3.40, maar die wordt nu verhoogd naar liefst 5.80! Inzetten dus!

Hoe speel je mee:
1. Klik op een van de links in het artikel en meld je aan bij de bookmaker;
2. Zoek in de zoekbalk op Ajax en selecteer de juiste wedstrijd;
3. Scroll omlaag naar scorecast/wincast en klik achter wincast - anytime goal op Dolberg en Ajax;
4. Bepaal en plaats je inzet!

Ajax wint en Dolberg scoort voor 5.80 keer je inleg bij LeoVegas! Klik hier!