'Zes grootmachten willen gewilde linksback bij Ajax-opponent wegkapen'

'Zes grootmachten willen gewilde linksback bij Ajax-opponent wegkapen'

21-03-2017 20:04
2

Maar liefst zes Europese grootmachten hebben interesse getoond in Sead Kolasinac. De verdediger van Schalke 04 staat namelijk in de belangstelling van AC Milan, Juventus, AS Roma, Manchester City, Arsenal en Liverpool.

Dat meldt het Duitse BILD. Het contract van de 23-jarige verdediger loopt aan het einde van het seizoen af, maar een akkoord over contractverlenging ligt er nog niet. Het is de vraag of Kolasinac nog te behouden is voor Schalke, want de zes eerdergenoemde clubs staan bij Schalke op de stoep voor de Bosniër. Kolasinac is bij Schalke een vaste waarde. In twintig competitieduels maakte hij drie treffers. Hiervoor stond Kolasinac onder contract bij VfB Stuttgart, TSG Hoffenheim en Karlsruher SC.

Schalke is de opponent van Ajax in de kwartfinale van de Europa League. De Duitsers werden afgelopen vrijdag gekoppeld aan de nummer twee van de Eredivisie. Kolasinac zal in het tweeluik gewoon van de partij zijn, mits er geen gekke dingen gebeuren. Op 13 april is de eerste wedstrijd in Amsterdam, een week later de return in Gelschenkirchen.