Martins Indi boos op journalist: 'Dat is gewoon geen goede vraag. Hoezo?'

Martins Indi boos op journalist: 'Dat is gewoon geen goede vraag. Hoezo?'

26-03-2017 00:15
33

Bruno Martins Indi was na afloop van Bulgarije-Nederland (2-0) absoluut niet gediend van een vraag over de positie van Danny Blind. De bondscoach zei na de ontluisterende nederlaag in Sofia nota bene zélf dat hij serieus gaat nadenken over zijn toekomst. Martins Indi - die negentig minuten speelde tijdens het kwalificatieduel - wilde er niet op ingaan voor de camera van De Telegraaf. 

Of BMI nog vertrouwen heeft in Blind? "Dat is geen goede vraag die je nu stelt", luidt de reactie van de zichtbaar geïrriteerde linkspoot van Stoke City. "Dat is gewoon geen goede vraag. Hoezo moet ik geen vertrouwen hebben? Nee, nee, nee. Ik heb vertrouwen in de bondscoach. Dat je überhaupt die vraag stelt..."

Georginio Wijnaldum hoorde via de media dat Blind kort na de verliespartij openlijk vraagtekens plaatste bij zijn eigen aanblijven als bondscoach. "Ik vind het jammer dat-ie zegt dat hij snapt dat hij ontslagen kan worden. Dat vind ik een beetje jammer. Ik heb liever dat hij zegt: we gaan verder. Dat hij wat meer strijdbaar is. Dat had ik liever gezien, zeker."