Buitenspel: Elia haalt uit naar AD, Sno verdacht van poging tot doodslag

Buitenspel: Elia haalt uit naar AD, Sno verdacht van poging tot doodslag

04-04-2017 12:32
25

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Elia boos op AD
Eljero Elia is niet blij met de voorpagina van het sportkatern van het Algemeen Dagblad. Daarop wordt met knip- en plakwerk verwezen naar de volle ziekenboeg van de Rotterdamse club. 'Jullie willen ons belachelijk maken. Maar als wij geen interview willen geven. Zijn we arrogant of verwende jochies', twittert Elia onomwonden.


Sno verdacht van poging tot doodslag
Evander Sno zit in de problemen. Het Openbaar Ministerie eist een taakstraf van 240 uur tegen de 29-jarige middenvelder van RKC Waalwijk, die wordt verdacht van poging tot doodslag. Sno zou op 11 augustus 2013 twee mannen meerdere keren tegen hun hoofd hebben geschopt in en buiten Paradiso. Ook zijn twee broers moesten dinsdag voorkomen, maar de oud-Ajacied kwam als enige opdagen.

Sno reageerde in de rechtszaal op de beelden die werden getoond. "Het ging allemaal supersnel, ik wist niet precies waar het over ging", zegt hij. "Voor ik het wist was de vlam in de pan. Toen het chaotisch werd, ben ik ook om me heen gaan zwaaien. Maar meer om ruimte te maken. Ja, ik ben betrokken bij de vechtpartij, maar ik heb niet superveel gedaan."