Manu: 'Toen ik er in 2015 voor het eerst kwam, schrok ik me kapot'

Manu: 'Toen ik er in 2015 voor het eerst kwam, schrok ik me kapot'

22-04-2017 18:06
3

De promotie van Brighton & Hove Albion naar de Premier League komt ook op het CV van Elvis Manu te staan. De huurling van Go Ahead Eagles staat namelijk onder contract bij de Zuid-Engelse club. Manu kan dit seizoen dus zomaar kampioen worden én degraderen. 

"De promotie van Brighton naar de Premier League voelt toch ook een beetje als die van mij. Ik heb er begin dit seizoen nog een paar wedstrijden meegedaan en in de beker speelde ik alles. Dat ze ook kampioen gaan worden, komt voor mij niet als een verrassing", vertelt hij zaterdag aan de Stentor. 

Wedden

Meer odds

"Ik wist niet wat ik zag, toen ik er in augustus 2015 voor het eerst kwam. Ik schrok me kapot", vervolgt hij. "Een accommodatie met tien biljartlakens van velden, een gigantische fitnessruimte en allerlei andere indoorfaciliteiten. Het gebouw was splinternieuw. Het stadion is nu drie jaar oud. Ik merkte aan alles dat de club vooruit wilde. Dat sprak me heel erg aan."

Ondertussen dreigt degradatie met Go Ahead, dat met nog drie duels te gaan op de laatste plaats staat. Manu kan dan ook moeilijk genieten van het Brighton-succes. "Met Go Ahead Eagles komt de Jupiler League dichter bij. Daar zit ik wel mee. Ik wil geen degradatie op mijn conto hebben."