'Contractnieuws op komst: gewilde Vilhena tekent wéér bij in De Kuip'

'Contractnieuws op komst: gewilde Vilhena tekent wéér bij in De Kuip'

03-05-2017 11:49
52

Tonny Vilhena gaat op korte termijn een nieuw contract signeren bij Feyenoord. Voetbal International meldt dat woensdagmiddag. Afgelopen zomer zette de middenvelder ook al zijn krabbel onder een nieuwe verbintenis. 

Het leek er een jaar geleden lange tijd op dat Vilhena transfervrij zou vertrekken uit De Kuip. De international stond in de belangstelling van ploegen uit Engeland en Italië. Uiteindelijk kwamen Vilhena en Feyenoord toch een nieuw contract overeen. De linkspoot ligt nu tot medio 2018 vast.

Wedden

Meer odds

Daar wordt door club en speler nog één of twee jaar aan vastgeplakt, weet VI. Ook nu is er 'veel belangstelling' uit het buitenland voor Vilhena, maar de 22-jarige middenvelder wil graag de Champions League in met de Eredivisie-koploper.

Elia en Berghuis
Feyenoord wil ook met Eljero Elia verlengen. De vleugelaanvaller heeft na dit seizoen nog een contract voor één jaar. Het is de vraag of Elia (29) zelf ook openstaat voor een langer verblijf. Mogelijk mikt de oud-speler van onder meer FC Twente, Werder Bremen en Juventus op een nieuw avontuur over de grens. VI meldt verder dat Feyenoord gaat proberen om huurling Steven Berghuis definitief over te nemen van Watford. 

Koop nu je kampioensshirt en sta als een baas op de Coolsingel (OP=OP)!