Nieuw contract voor Feyenoord-middenvelder: 'Ik voel me nu echt thuis'

Nieuw contract voor Feyenoord-middenvelder: 'Ik voel me nu echt thuis'

03-05-2017 14:38
4

Feyenoord en Emil Hansson gaan langer met elkaar door. Het contract van de Noorse middenvelder is verlengd tot medio 2020. De oude verbintenis van Hansson (18) liep af in de zomer van 2018. 

"Ik heb het enorm naar mijn zin bij Feyenoord", vertelt de tiener op de website van zijn management Wasserman. "Ik voel me echt thuis in Rotterdam. (...) En dat de club het ook in mij ziet zitten, voelt natuurlijk erg goed. Ik ben blij dat ik nu weet waar ik aan toe ben en dat ik me helemaal op het voetbal kan richten."

In de komende dagen kan Hansson, die in 2015 overkwam van SK Brann, zijn eerste landstitel binnenslepen. Feyenoord is kampioen als het zondagmiddag wint van Excelsior. "Om zo iets mee te maken is een geweldige ervaring voor een jonge speler zoals ik. Er wordt elke dag op het scherpst van de snede getraind. Dat is super om mee te maken."

"Na de gewonnen uitwedstrijd tegen Vitesse stonden de supporters ons voor het stadion in groten getale op te wachten. Dat zal wat worden als we straks ook werkelijk de titel pakken. Dan gaat heel Rotterdam los, dat weet ik zeker." Technisch directeur Martin van Geel omschrijft Hansson, die in maart 2016 debuteerde in de Eredivisie, als een speler 'met veel potentie'. 

Koop nu je kampioensshirt en sta als een baas op de Coolsingel (OP=OP)!