Barça-kwelgeest: 'Droom geweest om met Messi te spelen, beste ter wereld'

Barça-kwelgeest: 'Droom geweest om met Messi te spelen, beste ter wereld'

06-05-2017 18:54
5

Paulo Dybala gaat een grote toekomst tegemoet. Voorlopig is de Argentijn in dienst van Juventus echter nog heel bescheiden. De 23-jarige spits noemt het een 'droom' om samen met Lionel Messi te spelen. 

Bij de nationale ploeg van Argentinië spelen de twee regelmatig samen. "Het is altijd een droom geweest om met Messi te spelen", zegt Dybala tegen Soccer360. "Ik kan me nog herinneren dat ik een assist op hem gaf bij het Argentijnse elftal. Dat was een moment dat ik nooit zal vergeten. Ik probeer bij elke keuze die ik maak van hem te leren. En dat is niet zo gek: hij is de beste speler ter wereld."

Dybala maakte dit seizoen indruk in het tweeluik tussen Juventus en FC Barcelona. De Italianen schakelden Barça uit, mede dankzij treffers van de Argentijn. Hij wordt door sommigen gezien als toekomstig beste speler ter wereld. Daar blijft de doelpuntenmaker echter bescheiden over. "Ik moet hard blijven werken. Na de trainingen oefen ik altijd extra, om in de wedstrijd zo goed mogelijk te kunnen anticiperen."