'Mahrez wijst Leicester City op deal en aast op transfer: 35 miljoen euro'

'Mahrez wijst Leicester City op deal en aast op transfer: 35 miljoen euro'

09-05-2017 17:15
5

Riyad Mahrez hoopt dat Leicester City in de zomer meewerkt aan een transfer. Volgens kwaliteitskrant The Telegraph heeft de onttroonde kampioen van Engeland de Algerijnse stilist toegezegd dat hij na afloop van dit seizoen mag vertrekken. Onder meer Arsenal en Tottenham Hotspur zijn geïnteresseerd in de linkspoot. 

Afgelopen jaargang werden Mahrez (26) en Leicester kampioen van Engeland. De international scoorde zeventien keer en werd verkozen tot beste speler van de Premier League. Dit seizoen belandden The Foxes zowaar in degradatieproblemen. Mahrez worstelde met zijn vorm. Hij scoorde slechts zes keer. Met nog een paar wedstrijden te gaan staat Leicester inmiddels op de negende plek. 

Na het behalen van de landstitel kwamen de club en Mahrez volgens The Telegraph overeen dat er in de zomer wordt meegewerkt aan een transfer. De stilist hoopt dat Leicester zich aan die deal houdt. Olympique Marseille, Arsenal en Spurs zouden in de markt zijn voor Mahrez. Leicester vraagt ongeveer 35 miljoen euro voor de linkspoot, die een contract heeft tot medio 2020.