Gefronste wenkbrauwen in Zwolle: 'Nee, ik reken er niet op dat hij nog blijft'

Gefronste wenkbrauwen in Zwolle: 'Nee, ik reken er niet op dat hij nog blijft'

15-05-2017 17:09
19

Waar PEC Zwolle inmiddels uitgaat van een vertrek van Danny Holla, hoopt de club wel op het aanblijven van een andere speler. Dirk Marcellis kan zijn contract bij de Overijsselse club verlengen.

De huidige verbintenis van Marcellis loopt deze zomer af, maar Zwolle heeft hem een nieuw voorstel gedaan. "Het is nu wachten op een antwoord van Dirk", reageert technisch directeur Gerard Nijkamp in gesprek met Voetbal International. "We hebben hem een goed voorstel gedaan en we verwachten snel duidelijkheid. Ik heb er een goed gevoel bij."

Marcellis kwam dit seizoen 29 keer in actie voor de nummer veertien van de Eredivisie, dat de competitie zondag besloot met een 4-1 nederlaag bij PSV. Danny Holla ontbrak in Eindhoven vanwege een schorsing. Hij lijkt niet meer terug te keren in het Zwolle-shirt. Hoewel PEC hem een nieuw contract voorschotelde, lijkt hij voor een overstap naar FC Twente te kiezen.

Bij Zwolle hebben ze met gefronste wenkbrauwen kennis genomen van de aanbieding die de Tukkers hebben gedaan. Het gaat om een salaris dat PEC niet kan betalen. "Nee, ik reken er niet op dat Danny nog blijft", aldus Nijkamp. "Wij gaan verder kijken."