'Ibrahimovic en Manchester United bereiken akkoord over speciaal contract'

'Ibrahimovic en Manchester United bereiken akkoord over speciaal contract'

01-06-2017 22:14
35

Manchester United en Zlatan Ibrahimovic gaan met elkaar door. Boulevardkrant The Daily Mirror heeft vernomen dat de Premier League-grootmacht en de geblesseerde Zweed bijna akkoord zijn over een nieuw, éénjarig contract. 

Eerder dit jaar raakte Ibrahimovic (35) zwaargeblesseerd aan zijn knie. Omdat het contract van de superster op 1 juli afloopt, bleef het lang onduidelijk wat de plannen waren van United en Ibrahimovic zelf. Mino Raiola, de zaakwaarnemer van de spits, zei eerder deze week al dat er gesprekken plaatsvonden over contractverlenging. 

Op korte termijn wordt er witte rook verwacht vanaf Old Trafford, meldt The Daily Mirror nu. Waarschijnlijk is Ibrahimovic rond de Kerst weer fit; in de nieuwe verbintenis van de vedette wordt vastgelegd dat het salaris tijdens zijn revalidatie een stuk lager ligt. Wanneer Zlatan volledig fit is, krijgt hij zijn 'normale' loon weer uitbetaald. 

In april en mei werd er nog volop gespeculeerd over een afscheid. Ibrahimovic en Raiola zouden azen op een avontuur in de Major League Soccer.