Manchester United wil spits niet kwijt: 'Als ze willen, is het een andere zaak'

Manchester United wil spits niet kwijt: 'Als ze willen, is het een andere zaak'

05-06-2017 09:38
28

Manchester United ziet een langere samenwerking met Anthony Martial zitten. Er gingen geruchten rond dat de Fransman deze zomer als overbodig zou worden verklaard in Manchester, maar dat wordt tegengesproken.

Zaakwaarnemer Philippe Lamboley laat aan Journal du Dimanche dat Martial op dit moment nergens heengaat. "Als Ed Woodward (directeur United, red.) zegt dat ze willen dat hij vertrekt, dan is het een andere zaak. Maar dat is niet wat hij tegen mij zei, tijdens onze laatste meeting", aldus Lamboley. 

Wedden

Meer odds

Martial maakte medio 2015 de overstap van AS Monaco naar United, waar een transfersom van bijna vijftig miljoen euro mee gemoeid was. Tot dusver wist Martial het bedrag nog niet waar te maken, wat de nodige kritiek, ook van manager José Mourinho, opleverde. "Of ik denk dat Martial een talentvolle speler is? Ja. Maar hij moet me dat meer laten zien", zei Mourinho onlangs tegenover Engelse media.

In februari berichtte The Mirror dat de verhouding tussen Martial en Mourinho op scherp stond. Volgens het medium dacht Martial destijds dat Mourinho hem naar de uitgang wilde duwen. Paris Saint-Germain zou interesse hebben getoond in de aanvaller.