'Feyenoord lijkt geen Amrabat-alternatief te hebben: 3 miljoen-bod niet genoeg'

'Feyenoord lijkt geen Amrabat-alternatief te hebben: 3 miljoen-bod niet genoeg'

30-06-2017 07:01
90

Feyenoord moet een flink hoger bod gaan uitbrengen om Sofyan Amrabat naar De Kuip te halen. Het tweede bod dat door FC Utrecht is afgewezen bedroeg iets over drie miljoen euro, meldt het Algemeen Dagblad.

De Domstedelingen houden hun poot stijf en willen meer dan vijf miljoen euro voor de middenvelder hebben. Twee keer deed Feyenoord een bod op Amrabat, die zelf heel graag naar de landskampioen wil. Het eerste bod van iets over twee miljoen euro kwam niet in de buurt en ook het tweede bod van een kleine drie miljoen euro kon Utrecht niet verleiden.

Volgens het Algemeen Dagblad lijkt Feyenoord geen Plan B of alternatief voor Amrabat te hebben. Trainer Giovanni van Bronckhorst wil simpelweg de FC Utrecht-middenvelder hebben. In Utrecht hoeven ze na de deal van Sebastien Haller naar Eintracht Frankfurt niet te verkopen en bovendien is er ook belangstelling van Red Bull Salzburg en RB Leipzig. Volgens het AD maakt Feyenoord mee dat de status van landskampioen en deelnemer aan de Champions League 'ook nadelen met zich meebrengt. Verkopende clubs voelen dat er meer te halen valt en handelen daar ook naar.'