'Sneijder en De Jong op weg naar de uitgang: duo niet mee op trainingskamp'

'Sneijder en De Jong op weg naar de uitgang: duo niet mee op trainingskamp'

30-06-2017 10:43
16

Het heeft er alle schijn van dat Wesley Sneijder en Nigel de Jong hun langste tijd bij Galatasaray hebben gehad. Volgens BeIN Sports is het tweetal niet met de rest van de selectie afgereisd naar een trainingskamp in Slowakije.

Het nieuws komt niet helemaal uit de lucht vallen. Trainer Igor Tudor twijfelde onlangs al openlijk aan de fysieke capaciteiten van Sneijder. Bovendien heeft de recordinternational van Oranje een contract dat doorloopt tot medio 2018. Hetzelfde geldt voor De Jong, waardoor Galatasaray het duo deze zomer moet verkopen om nog een respectabele transfersom af te kunnen dwingen.

Sneijder lijkt zich geen zorgen te hoeven maken over zijn toekomst. De 33-jarige middenvelder zou zelfs al een akkoord bereikt hebben met het Italiaanse Sampdoria. Voor De Jong lijkt er momenteel geen concrete interesse te zijn. Onlangs doken er onbevestigde geruchten op dat Feyenoord en Ajax de controlorende middenvelder graag terug naar Nederland wilden halen, maar dat lijkt te rusten op drijfzand.