Update: 'Bundesliga-avontuur voor De Guzman: contract ligt klaar'

Update: 'Bundesliga-avontuur voor De Guzman: contract ligt klaar'

04-07-2017 16:54
79

Jonathan de Guzman staat op het punt om naar de Bundesliga te verkassen. De 29-jarige middenvelder kan zich volgens BILD over enkele dagen speler van Eintracht Frankfurt noemen.

Volgens het doorgaans goed ingevoerde medium moet de deal over enkele dagen worden afgerond. De Guzman is nu nog speler van SSC Napoli, maar daar lijkt hij geen toekomst meer te hebben. Zijn contract loopt in Italië nog één jaar door. Als de deal in kannen en kruiken is, wordt De Guzman teamgenoot van Sebastien Haller, die eerder deze zomer overkwam van FC Utrecht.

Wedden

Meer odds

De Guzman werd in een eerder stadium gelinkt aan een terugkeer naar de Eredivisie. Naar verluidt bereikte Feyenoord een akkoord met Napoli om de middenvelder terug te halen naar De Kuip. Hij was van 2005 tot 2010 al actief in Rotterdam-Zuid. Van daaruit maakte hij de transfer naar Real Mallorca.

Update 04/07 16.54: De Guzman lijkt inderdaad te verkassen naar Frankfurt. Ook Sky Italia en Kicker melden inmiddels dat de veertienvoudig international van Oranje op het punt staat om een contract te signeren in de Bundesliga. In Napels had De Guzman nog een contract voor één jaar.