Heracles krijgt doelman terug: Voor hem vinden we het verschrikkelijk jammer

Heracles krijgt doelman terug: "Voor hem vinden we het verschrikkelijk jammer"

06-07-2017 21:03
4

Bram Castro wil op dit moment niet reageren op het afketsen van zijn transfer naar AA Gent. Binnenkort keert de 34-jarige doelman terug bij Heracles Almelo.

Dat meldt TC/Tubantia donderdagavond. De overstap van Castro is definitief van de baan, omdat hij geen akkoord heeft bereikt met Gent. Het hoe en waarom achter de afgeketste deal is onduidelijk. Castro had zijn zinnen gezet op een terugkeer naar België, zodat hij dichter bij zijn vrouw en kinderen kon zijn.

Castro is volgens de regionale krant op dit moment nog in België en wil eerst alles laten bezinken voordat hij tekst en uitleg geeft. Castro wordt in elk geval met open armen ontvangen bij Heracles, al gaat hij nog met trainer John Stegeman in gesprek over een goed moment voor een rentree.

"Tot afgelopen donderdag was Bram onze onomstreden eerste keeper, onze steunpilaar. Dat is niet veranderd. Voor hem vinden we het verschrikkelijk jammer, want uit menselijk oogpunt gunden we hem dit. Ook al deed zijn vertrek ons pijn", citeert Tubantia Heracles-directeur Nico-Jan Hoogma, die niets weet van interesse van Sint-Truiden.

Lees ook:  Streep door transfer Castro: "Ik heb dit nog niet eerder meegemaakt"