Bosz herhaalt: Hij heeft gezegd dat er niets van waar is. Het is onzin!

Bosz herhaalt: "Hij heeft gezegd dat er niets van waar is. Het is onzin!"

22-07-2017 22:45
21

Peter Bosz heeft zaterdag nog een keer gereageerd op de aanhoudende transfergeruchten rond Pierre-Emerick Aubameyang. De goalgetter van Borussia Dortmund gaat nergens heen, benadrukt Bosz.

Dortmund veegde woensdag een vertrek van Aubameyang van tafel, maar vrijdagavond staken toch weer geruchten de kop op: de topspits (28) maakt volgens BILD in de winterstop voor zeventig miljoen euro de overstap naar het Chinese Tianjin Quanjian. Dortmund reageerde vervolgens razendsnel en zaterdagavond doet Bosz er nog een schepje bovenop.

"Het voordeel is dat ik niet alle kranten lees", aldus Bosz na het 2-2 gelijkspel tegen VfL Bochum. "Ik heb het vanochtend wel meegekregen en met Michael Zorc (sportief directeur, red.) gesproken. Hij heeft gezegd dat er niets van waar is. Het is onzin!"

Dortmund slingerde vrijdagavond kort na het BILD-gerucht over Aubameyang een tweet de wereld in. 'We hebben geen contact met welke club dan ook over Pierre-Emerick Aubameyang. Derhalve wordt er ook met geen enkele club gesproken over een winterse transfer', luidde het statement.