'Werder Bremen zoekt Moisander-vervanger en noteert naam van Ajacied'

'Werder Bremen zoekt Moisander-vervanger en noteert naam van Ajacied'

28-07-2017 17:58
35

Nick Viergever wordt opnieuw in verband gebracht met een Duitse transfer. Werder Bremen heeft de linksback van Ajax op de korrel als potentiële vervanger van Niklas Moisander.

Dat meldt de Weser Kurier. Moisander liep in de voorbereiding een zware hamstringblessure op, waardoor de Finse verdediger, tussen 2012 en 2015 actief bij Ajax, de komende maanden niet inzetbaar is. De Bundesliga-club gaat daarom op zoek gaat naar een vervanger. Viergever zou één van de kandidaten zijn.

De linksback van Ajax, die ook in het centrum uit de voeten kan, staat niet bovenaan het verlanglijstje. Werder Bremen wil het eerst proberen bij Holger Badstuber. De blessuregevoelige verdediger is transfervrij na zijn vertrek bij Bayern München. Ook Neven Subotic (Borussia Dortmund) en Marcel Tisserand (Ingolstadt) staan op het Werder-lijstje.

De kans op een transfer van Viergever is overigens niet heel groot. Ajax wil onder geen enkele voorwaarde meewerken, ondanks het feit dat de 27-jarige verdediger nog geen aanbieding heeft gehad om zijn aflopende contract te verlengen. Eerder werd Bayer Leverkusen gelinkt aan Viergever.