'Bosz kan kind van de rekening worden bij transferstrijd Liverpool en Barça'

'Bosz kan kind van de rekening worden bij transferstrijd Liverpool en Barça'

30-07-2017 19:46
15

Liverpool zet zich volgens The Mirror schrap voor een staking van Philippe Coutinho. De Braziliaanse spelmaker staat in de concrete belangstelling van FC Barcelona.

Coutinho gaat in de komende dagen in gesprek met Liverpool-manager Jürgen Klopp om zijn vertrekwens duidelijk te maken. Hij wil naar Barcelona. Doet Klopp hem geen toezegging, dan dreigt hij met een staking, zo meldt tabloid The Mirror. Coutinho is in Camp Nou in beeld als opvolger van Neymar.

Wedden

Meer odds

Als Liverpool en Barcelona het eens worden over de transfersom, die rond de honderd miljoen euro zou liggen, is een staking overbodig. De Engelse topclub lijkt zijn grote ster echter niet zomaar te willen laten gaan. Barça wil ondertussen snel ter zake komen.

Indien Coutinho vertrekt, schakelt Liverpool door naar alternatieven. Christian Pulisic, het achttienjarige wonderkind van Borussia Dortmund, geldt als topkandidaat. Dortmund-trainer Peter Bosz kan op die manier het kind van de rekening worden, omdat Pulisic deel uitmaakt van zijn plannen.