'Barça vreest en wil Liverpool-transfer afronden voor Neymar-situatie explodeert'

'Barça vreest en wil Liverpool-transfer afronden voor Neymar-situatie explodeert'

30-07-2017 12:06
31

De transfer van Philippe Coutinho naar FC Barcelona is een stukje dichterbij gekomen. De Spaanse krant Sport meldt dat Liverpool nagenoeg akkoord is met Barcelona over de transfersom. 

De onderhandelingen zijn in een vergevorderd stadium en bij Barcelona leeft het vertrouwen dat Coutinho deze zomer binnengehaald kan gaan worden. Een definitief akkoord ligt er nog niet, maar de Spanjaarden maken zich niet druk. De club vertrouwt erop dat de wens van de Braziliaan de doorslag gaat geven tijdens de onderhandelingen. Coutinho heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Barcelona, dus lijkt Liverpool niets anders te kunnen doen dan hem aan Barcelona te verkopen.

Wedden

Meer odds

Coutinho is met de Spanjaarden een contract voor vijf seizoenen overeengekomen, meldt Sport. Barcelona hoopt de deal af te ronden voor het Neymar verkoopt aan Paris Saint-Germain. De club verwacht dat Liverpool ineens meer geld gaat vragen omdat The Reds dan weten dat Barcelona 222 miljoen euro aan die transfer heeft verdiend. Op dit moment zijn Barcelona en Liverpool akkoord over een transfersom van rond de zeventig miljoen euro. Dat bedrag kan oplopen tot 85 miljoen euro.