'Nice raakt gefrustreerd door Emiraten en schakelt door naar Sneijder'

'Nice raakt gefrustreerd door Emiraten en schakelt door naar Sneijder'

02-08-2017 17:31
21

De kans dat Wesley Sneijder zijn carrière voortzet bij het Franse OGC Nice, is weer wat groter geworden. Dit meldt Voetbal International woensdagmiddag. Beide partijen zouden een dienstverband zien zitten en binnenkort aan de financiële onderhandelingen beginnen.

Sneijder is echter niet de eerste keus van de Zuid-Franse club, die woensdagavond tegen Ajax speelt in de voorronde van de Champions League. Omar Abdulrahman van Al Ain uit de Verenigde Arabische Emiraten, vorig seizoen verkozen tot beste speler van Azië, is ook nadrukkelijk in beeld bij Nice. Al Ain wil zijn vedette echter niet zomaar laten gaan en Nice is bijzonder gefrustreerd over de moeizame onderhandelingen. De club heeft Al Ain al een ultimatum gesteld: wanneer de Emiraten daar niet op ingaan, worden de gesprekken met Sneijder geopend.

Sneijder zit zonder club sinds hij zijn contract bij Galatasaray heeft laten ontbinden. De recordinternational is onlangs nog in verband gebracht met een verrassende overstap naar FC Utrecht, dat echter niet kon voldoen aan de salariseisen van Sneijder.