'Southampton gaat heel ver: liever Van Dijk seizoen op tribune dan verkopen'

'Southampton gaat heel ver: liever Van Dijk seizoen op tribune dan verkopen'

09-08-2017 08:20
60

Southampton is bereid om heel ver te gaan om een vertrek van Virgil van Dijk te dwarsbomen. Zelfs het buiten de selectie zetten van de verdediger tijdens het seizoen behoort tot de opties.

Dat meldt The Times. Van Dijk wordt begeerd door Chelsea, Liverpool en Arsenal. De relatie tussen de Oranje-verdediger en Southampton is echter zo slecht geworden, dat de club bereid is zichzelf in de voet te schieten om Van Dijk te straffen voor zijn gedrag. De international stuurt al maanden aan op een vertrek en heeft inmiddels een transferverzoek ingediend.

The Times meldt dat Southampton geen enkel intentie heeft om mee te werken aan een droomtransfer voor Van Dijk. 'Southampton is er zeker van dat Virgil van Dijk deze zomer niet verkocht gaat worden en is bereid de verdediger buiten de selectie te laten gedurende het seizoen , schrijft de Engelse krant. Die situatie zou alleen maar verliezers kennen: Van Dijk ziet zijn transfer in rook opgaan en Southampton verliest een goede verdediger zonder daar tientallen miljoenen voor te vangen.