'Transferwens van FC Utrecht-ster komt mogelijk alsnog uit: Leicester in de markt'

'Transferwens van FC Utrecht-ster komt mogelijk alsnog uit: Leicester in de markt'

13-08-2017 20:09
82

Yassin Ayoub krijgt in de slotweken van de zomerse transferwindow mogelijk alsnog zijn gewenste overstap naar het buitenland. Nadat een transfer naar Turkije was mislukt, zou de FC Utrecht-uitblinker nu in de belangstelling staan van Leicester City en Sunderland. 

Dat meldt HITC zondag op basis van 'bronnen rondom FC Utrecht'. De 23-jarige Ayoub is al een aantal seizoenen een dragende kracht in stadion Galgenwaard. Zijn contract in Utrecht loopt over één jaar af. Ayoub zelf denkt dat het tijd is voor een stap hogerop. Utrecht blokkeerde deze maand een transfer naar Bursaspor. Nu lonkt er voor Ayoub mogelijk alsnog een move naar het buitenland.

Leicester City, de Premier League-kampioen van 2016, en het gedegradeerde Sunderland zouden een oogje hebben op de international van Marokko. Beide teams zoeken nog versterking voor het middenveld. Mocht Utrecht alsnog niet willen meewerken aan een verkoop, dan loopt de club van trainer Erik ten Hag het risico dat Ayoub over een jaar gratis de deur uitwandelt.