Lozano ook een plaag voor NAC-defensie: hoge odd voor goal van Mexicaan

Lozano ook een plaag voor NAC-defensie: hoge odd voor goal van Mexicaan

20-08-2017 12:00
cw

De fans van PSV hebben Hirving Lozano razendsnel in de armen gesloten. Ook in de uitwedstrijd tegen NAC Breda zijn de blikken op de Mexicaanse aanvaller gericht.

Speel mee: Lozano scoort weer voor 2,80 keer je inzet! KLIK HIER!

Lozano kwam deze zomer over van Pachuca en heeft niet lang nodig gehad om indruk te maken op de supporters van PSV. De linksbuiten vertolkte een hoofdrol tijdens de 3-2 zege op AZ. Daarmee herstelde de ploeg van coach Phillip Cocu zich van een matige seizoensstart, waarin het Kroatische NK Osijek te sterk bleek in de voorrondes van de Europa League.

Tegen AZ liet Lozano zien waarom technisch manager Marcel Brands hem koste wat kost naar Eindhoven wilde halen. Hij opende na ruim een half uur de score en was een constante plaag voor de Alkmaarders. Ook NAC Breda lijkt de borst te kunnen natmaken. De Eredivisie-rentree van NAC viel vorige week nog in het water tegen Vitesse (4-1 nederlaag).

De bookmaker ziet PSV als duidelijke favoriet in het Rat Verlegh Stadion. Voor een zege van de Eindhovenaren met een goal van Lozano krijg je desondanks een fraaie 2,80 keer je inzet.

Speel mee: Lozano scoort weer voor 2,80 keer je inzet! KLIK HIER!

Hoe speel je mee?
1. Klik op één van de links in dit artikel en meld je aan bij de bookmaker;
2. Zoek via het zoekscherm op PSV en selecteer de juiste wedstrijd;
3. Scroll omlaag naar Wincast – anytime goal en selecteer Lozano;
4. Bepaal en plaats je inzet!