Barça onthult transfersom tijdens presentatie: 'Eer om met Messi te spelen'

Barça onthult transfersom tijdens presentatie: 'Eer om met Messi te spelen'

28-08-2017 16:19
14

Ousmane Dembélé is maandag officieel gepresenteerd bij FC Barcelona. De twintigjarige aanvaller kan zijn geluk niet op en kijkt ernaar uit om samen met Lionel Messi te spelen.

"Ik ben heel blij, dit is de beste club in de wereld met de beste spelers in de wereld", vertelde Dembélé. "Ik ben naar Barça gekomen omdat ik al fan ben van deze club sinds ik een kind ben. Ik keek naar alle wedstrijden en ben blij dat ik nu deel uit mag maken van deze grote familie. Mijn doel is om alles te geven voor deze club en veel prijzen te winnen."

Wedden

Meer odds

De Fransman, die Neymar moet doen vergeten in Camp Nou, kijkt vooral uit naar de samenwerking met Lionel Messi. "Het is een eer om met Messi samen te spelen. Het is de grootste speler in de historie van het voetbal. Ik ben hier om te leren." In total kwamen zo'n zeventienduizend fans af op de presentatie.

Dembélé levert Borussia Dortmund minimaal 105 miljoen euro op. Dat bedrag kan door bonussen nog oplopen tot 145 miljoen, bevestigde Barça-voorzitter Josep Bartomeu. De helft van de bonussen bestaat uit individuele prestaties, de andere helft omvat collectieve prestaties. 

"We hebben met de komst van Ousmane een meer dan competitief team om vele successen te boeken", zei Bartomeu. Overigens grepen duizenden supporters de presentatie aan om hun onvrede te uiten over de huidige preses, meldt Marca.