Update: 'Janssen zet dikke streep door verwoede pogingen Brighton'

Update: 'Janssen zet dikke streep door verwoede pogingen Brighton'

01-09-2017 02:04
27

De kans bestaat dat Vincent Janssen op de valreep nog een transfer gaat maken binnen Engeland. Brighton & Hove Albion wil de spits van Tottenham Hotspur.

Dat wordt na middernacht gemeld door Sky Sports. Het Engelse medium claimt over informatie te beschikken dat Brighton toestemming heeft gekregen van de FA om de transfer van Janssen ná de deadline af te ronden. De Premier League-promovendus zou nog tot 2.00 uur hebben.

Janssen speelde donderdagavond een uur mee in de verloren WK-kwalificatiewedstrijd van Nederland tegen Frankrijk (4-0). In de tussentijd rondde Tottenham de komst van Fernando Llorente af. De beoogde stand-in van Harry Kane zorgt ervoor dat de kansen op speeltijd voor Janssen nog verder vertroebelen.

Indien zijn transfer naar Brighton doorgaat, komt hij twee landgenoten tegen: Davy Pröpper kwam deze zomer over van PSV, terwijl Tim Krul donderdag Newcastle United op huurbasis verliet voor The Seagulls.

Update 2.04: Vincent Janssen gaat niet naar Brighton & Hove Albion. Dat meldt Sky Sports. De Premier League-promovendus deed er last minute alles aan om de transfer af te ronden, kreeg zelfs dispensatie van de FA, maar de spits van Tottenham Hotspur ziet een overstap zelf niet zitten.