Gefrustreerde Haps over 'rare' Feyenoord-week: Een apart verhaal

Gefrustreerde Haps over 'rare' Feyenoord-week: "Een apart verhaal"

19-09-2017 14:57
23

Ridgeciano Haps houdt een rotgevoel over aan het verloren uitduel (1-0) met PSV. De Feyenoord-back zegt dat in gesprek met het Algemeen Dagblad. Afgelopen zondag speelde de regerend landskampioen een helft lang met tien man tegen PSV. Toch had Feyenoord voldoende kansen om te scoren en wellicht zelfs te winnen. 

Enkele dagen voor de nederlaag in het Philips Stadion gingen de Rotterdammers hard onderuit tegen Manchester City (0-4). "Als je naar de twee duels kijkt: tegen Manchester City kun je verliezen, die ploeg wint momenteel alles met grote cijfers. PSV uit was ook een apart verhaal: onze eerste helft was niet goed, maar wat wij in deel twee lieten zien natuurlijk wel."

"We waren met een man minder veel beter dan PSV, kregen kans op kans en gaven niets meer weg", vervolgt Haps. "Het gaf echt een frustrerend gevoel na afloop omdat iedereen wist dat er veel meer in had gezeten dan een nederlaag."

De back is naar eigen zeggen fit genoeg om woensdag te spelen tegen ADO Den Haag, dat de tegenstander is in het KNVB Beker-toernooi. "De trainer beslist, maar ik kan spelen. En ja, we moeten winnen. Niet omdat we nu tweemaal op rij niet hebben gewonnen, maar omdat wij het bekertoernooi heel serieus nemen. "