21-jarige amateur mogelijk naar Paris Saint-Germain: 'Ze komen met een voorstel'

21-jarige amateur mogelijk naar Paris Saint-Germain: 'Ze komen met een voorstel'

27-10-2017 19:26
6

Van Hoofdklasser Ter Leede naar Paris Saint-Germain. Oussama Siali ziet die droom mogelijk uitkomen. De 21-jarige aanvaller van Ter Leede liep twee weken geleden stage bij de Franse topclub en de kans bestaat dat hij terug mag komen. 

Siali kwam via een vriend, die Gregory van der Wiel (ex-PSG) kent, terecht in Parijs. Beeldmateriaal van de aanvaller overtuigde de club om hem langs te laten komen. "Hij belde mij voor de wedstrijd tegen Hoek op dat ik kon komen stage lopen", zegt hij tegen Voetbal in de Bollenstreek. "Ik wist niet wat ik kon verwachten. Ik werd opgevangen door de trainer van Jong Paris Saint-Germain."

Wedden

Meer odds

"Ik heb donderdag, vrijdag, maandag en dinsdag meegetraind. Ze wilden me daarna nog meer aan het werk zien, maar ik had natuurlijk ook mijn verplichtingen in Nederland. Ze zullen binnenkort met een voorstel komen om mij nog een keer aan het werk te zien in een oefenwedstrijd."

Siali moet dus nog even geduld hebben. Ondertussen wordt er ook met andere buitenlandse clubs gesproken. "Mijn ambitie is om naar het betaalde voetbal te gaan", zegt de amateur, die geen namen van geïnteresseerde clubs wil noemen. "Het kan ook een club in Nederland zijn. Op dit moment ben ik nog bezig met Ter Leede." Siali speelt bijna anderhalf seizoen voor Ter Leede.