Feyenoord kan inlopen op rivalen: goal Jörgensen levert heel veel op!

Feyenoord kan inlopen op rivalen: goal Jörgensen levert heel veel op!

10-12-2017 10:00
cw

Feyenoord werkt na de 2-1 overwinning op Napoli met een goed gevoel toe naar het Eredivisie-duel met FC Utrecht. De Rotterdammers zijn al sinds december 2006 ongeslagen in de Domstad. Toch zijn er zeer hoge odds bij de bookmaker!

Speel mee! Jörgensen trefzeker voor winnend Feyenoord voor 3,55 keer je inzet!

Hoewel FC Utrecht de laatste jaren een stabiele subtopper is in de Eredivisie, doet Feyenoord het doorgaans uitstekend. De regerend landskampioen is ongeslagen in de laatste tien edities en wist vier van de laatste vijf onderlinge duels zelfs te winnen. Voor een nieuwe zege in de Galgenwaard krijg je bij bookmaker LeoVegas 2,05 keer je inzet.

De ploeg van coach Giovanni van Bronckhorst tankte bovendien vertrouwen door in de Champions League Napoli met 2-1 te verslaan. Nicolai Jörgensen was een van de doelpuntenmakers, waardoor hij nu trefzeker was in zijn laatste drie optredens. Als de Deen Feyenoord ook langs FC Utrecht helpt, levert dat je liefst 3,55 keer je inzet op!

Een zege betekent dat Feyenoord hoe dan ook het verschil met een van de rivalen verkleint. Ajax en PSV staan zondag tegenover elkaar in Amsterdam.

Matchfacts:

  • Feyenoord is ongeslagen in de laatste tien edities in Utrecht
  • Feyenoord won vier van de laatste vijf onderlinge duels
  • Feyenoord won zijn laatste drie officiële wedstrijden
  • Jörgensen scoorde in zijn laatste drie duels drie keer

Speel mee! Jörgensen trefzeker voor winnend Feyenoord voor 3,55 keer je inzet!