'Napoli dreigt: maximaal één miljoen euro voor transfervrije Younes'

'Napoli dreigt: maximaal één miljoen euro voor transfervrije Younes'

02-01-2018 10:49
172

SSC Napoli weigert diep in de buidel te tasten voor Amin Younes. De koploper van de Serie A zou reeds een persoonlijk akkoord hebben bereikt met de Duitse vleugelaanvaller van Ajax. Over een transfersom is Napoli het echter nog niet eens met de Amsterdammers. 

Il Mattino schrijft dinsdag dat er in Napels irritatie ontstaat over de houding van Ajax. Directeur spelersbeleid Marc Overmars eist een enorme transfersom voor Younes, wiens contract aan het einde van het seizoen afloopt. Onlangs werd in Italië gerept over een bedrag van liefst 25 miljoen euro. 

Napoli is absoluut niet van plan om in de buurt te komen van die vraagprijs van Overmars. De club van trainer Maurizio Sarri wil in januari maximaal één miljoen euro aftikken voor Younes, weet Il Mattino. Dat vindt men in Napels een redelijk bedrag, aangezien Younes over een halfjaar transfervrij kan verkassen. 

Of die laatste bewering klopt, is zeer de vraag. Ajax schijnt een optie te hebben om de aflopende verbintenis van Younes (24) met één jaar te verlengen.