'Onduidelijkheid over Ajax-target: Amsterdammers rekenen op snelle afronding'

'Onduidelijkheid over Ajax-target: Amsterdammers rekenen op snelle afronding'

02-01-2018 21:30
69

Bij Ajax rekent men nog steeds op de komst van Nicolas Tagliafico. De Amsterdammers gaan ervan uit dat alle formaliteiten spoedig worden afgerond.

Dat meldt Voetbal International maandagavond. Vorige week werd er in Argentinië een akkoord gemeld  tussen Ajax en Independiente, de huidige werkgever van Tagliafico, over een transfer van 5,4 miljoen euro. In Argentinië rept men ook over een doorverkooppercentage van vijftien procent. Over de voorwaarden zijn de clubs het blijkbaar eens, maar de benodigde handtekeningen ontbreken nog. VI meldt dat Ajax rekent op een snelle afhandeling van de transferzaken.

Wedden

Meer odds

Ajax was niet de enige geïnteresseerde partij in Tagliafico. Naar verluidt mengde ook Real Betis zich in de strijd om de kleine Argentijnse linksback. Het bod van Ajax was echter een stuk hoger, waardoor de Amsterdammers zich rijk mogen rekenen met Tagliafico. Het is niet precies bekend wanneer Tagliafico moet gaan tekenen. Op 8 januari reist Ajax af naar Portugal voor een trainingskamp, waar het twee oefenwedstrijden speelt. Duidelijk is niet of het de bedoeling is dat Tagliafico meegaat met de selectie van trainer Erik ten Hag.