Update: Sky Sports ontkracht Mahrez-nieuws: 'Liverpool niet geïnteresseerd'

Update: Sky Sports ontkracht Mahrez-nieuws: 'Liverpool niet geïnteresseerd'

07-01-2018 07:37
71

BeIN Sports weet het zeker: Riyad Mahrez wordt op Anfield de opvolger van Philippe Coutinho. Mogelijk rondt de Algerijnse sterspeler van Leicester City zondag al zijn transfer af. 

Liverpool is bereid om ongeveer 55 miljoen euro af te tikken voor de 26-jarige Mahrez, meldt beIN Sports zaterdagavond. De club van manager Jürgen Klopp lijkt daarmee razendsnel in te spelen op de verkoop van Coutinho. Hij werd zaterdag voor een recordbedrag verkocht aan FC Barcelona. De Braziliaanse spelmaker levert Liverpool in eerste instantie zo'n 120 miljoen euro op. Dat bedrag kan door bonussen en clausules oplopen naar 160 miljoen. 

Wedden

Meer odds

Mahrez is sinds januari 2014 speler van Leicester. Met The Foxes werd de linkspoot in 2016 kampioen van Engeland. Afgelopen zomer zinspeelde Mahrez al nadrukkelijk op een transfer naar een topclub. Engelse media schreven onlangs dat hij van zijn club de toezegging heeft dat er deze maand wordt meegewerkt aan een transfer indien er een interessant bod op tafel wordt gelegd. 

Liverpool gaat naar verluidt 55 miljoen euro betalen voor de voormalig speler van Le Havre. Er ligt een contract tot medio 2022 klaar voor Mahrez. Afgelopen week betaalden The Reds ook al zo'n 85 miljoen euro voor Virgil van Dijk. 

Lees ook: Witte rook uit Spanje: FC Barcelona bevestigt megatransfer Coutinho

Update 7/1 07.37: Sky Sports ontkent de berichtgeving rondom Mahrez. Volgens het doorgaans betrouwbare medium is er geen contact geweest tussen Liverpool en Leicester City. The Reds lijken bovendien niet geïnteresseerd te zijn in de Algerijnse linkspoot.