'Aubameyang neemt familie mee op trainingskamp: Dortmund in verlegenheid'

'Aubameyang neemt familie mee op trainingskamp: Dortmund in verlegenheid'

08-01-2018 11:55
20

Pierre-Emerick Aubameyang heeft opnieuw voor onrust gezorgd bij Borussia Dortmund. Dat meldt BILD. In de spelersgroep heerst verbazing over het feit dat de familie Aubameyang mee is op trainingskamp.

Dortmund bereidt zich in het Spaanse Marbella voor op de tweede seizoenshelft. Voor Aubameyang is dat aanleiding geweest om zijn familie mee te nemen. Vader (en zaakwaarnemer) Pierre en broers Willy en Cati zitten in hetzelfde hotel als de Dortmund-spelers.

Wedden

Meer odds

Dat Aubameyang zijn familie in de uitvalsbasis van Dortmund heeft ondergebracht, zorgt volgens BILD bij enkele teamgenoten voor scheve gezichten. De clubleiding erkent dat het een vreemde actie is, maar heeft besloten geen actie te ondernemen. Aubameyang werd afgelopen weekend nog nadrukkelijk in verband gebracht met een megatransfer naar Guangzhou Evergrande.

Het is niet de eerste keer dit seizoen dat Aubameyang voor onrust zorgt bij Dortmund. De 28-jarige spits, in de eerste seizoenshelft goed voor dertien competitiegoals, komt regelmatig te laat en kwam in november zonder toestemming met een cameraploeg het trainingsveld op.