Spits lonkt naar terugkeer: Deze zomer transfervrij. Als ADO belt, neem ik op

Spits lonkt naar terugkeer: "Deze zomer transfervrij. Als ADO belt, neem ik op"

28-01-2018 10:08
15

John Verhoek speelde ruim zes jaar geleden zijn mooiste wedstrijd ooit. De inmiddels 28-jarige spits won in oktober 2011 met ADO Den Haag in De Kuip: Feyenoord werd met 3-0 verslagen.

"Ik heb grote wedstrijden gespeeld en ik heb winnende goals gemaakt voor mooie clubs, maar voor mijzelf en voor mijn familie staat deze wel bovenaan", vertelt Verhoek aan de NOS. "Samen met mijn broer (Wesley, red.) De Kuip stil krijgen met de club waar ik nog steeds de meeste liefde bij voel, dat telt echt. Ik kreeg daar van de week nog berichten van vrienden over."

"Met name die tweede goal is uniek: ik geef Wesley de bal en hij maakt 'm af", vervolgt de spits van 2. Bundesliga-club FC Heidenheim. "Wesley is echt mijn grote broer, hij heeft me altijd geholpen met van alles en nog wat. Af en toe hebben we het nog over die wedstrijd, hoe mooi dat was. We hebben toen thuis ook wel een klein drankje gedaan."

Verhoek is gelukkig in Duitsland, al ziet hij zichzelf wel terugkeren in de Eredivisie. In dat geval zet hij zijn zinnen op ADO. "ADO gaat nooit uit mijn hoofd. Ik was deze zomer al dicht bij een terugkeer, maar Heidenheim liet me toen niet gaan. Deze zomer loopt mijn contract af. Als ADO belt, neem ik zeker op."